جامعه جهانی بهائی، نیویورک — سازمانها و مؤسساتی که باورهای بنیادین اخلاقی را در بطن فعالیتهای خود میگنجانند و به این درک میرسند که رفاه هر بخشی از مردم جهان به نحوی جداییناپذیر با رفاه کل به هم آمیخته است، اینگونه نهادها تاثیر بهسزایی در ایجاد تغییرات شگرف اجتماعی خواهند داشت.
بینش فوقالذکر، در بطن بیانیه جدید جامعه جهانی بهائی به چشم میخورد، بیانیهای که بخش مهمی از مشارکت جامعه جهانی بهائی، در شصت و هشتمین جلسه «کمیسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت زنان» (CSW) میباشد. این کمیسیون قرار است در ماه مارس برگزار شود.
این بیانیه که عنوان آن «بازنگری نقش موسسات در ایجاد جوامعی با برابری جنسیتی» میباشد، توضیح میدهد که چگونه موسساتی که هدفشان تقویت جوامعی با برابری جنسیتی است، باید ساختار و عملکردی انعطافپذیر داشته باشند و به تقویت حس عمیقِ تلاش مشترک، در راستای ایجاد برابری جنسیتی بپردازند.
در حالی که موسسات این مسیر تحولآفرین را دنبال و به پیشرفت اجتماعی گستردهتر کمک میکنند، جامعه جهانی بهائی به بررسی برخی از اقدامات این موسسات و نیز پیامدهای احتمالی پیش رو میپردازد - از جمله این اقدامات، کمک به اجرای برنامههای جهانی و یا سیاستهای ملی در جهت پاسخگویی بیشتر در مواجهه با واقعیتهای فراروی زنان و دختران در مناطق مختلف میباشد.
لیلیان نکونزیمانا (Liliane Nkunzimana)، نماینده جامعه جهانی بهائی گفت :«ما علاقهمندیم از حرکت و اقدام موسسات چیزهایی بیاموزیم، از جمله، تلاشهای مشترک زنان و مردان برای پرورش فرهنگ سازمانی مبتنی بر عدالت بیشتر.»
خانم نکونزیمانا در ادامه افزود: «این تغییرات باعث میشود موسساتی که دارای ویژگیهایی مانند انعطافپذیری، پاسخگویی و میل به همکاری هستند، هرچه بیشتر از هنجارهای سنتی مردسالارانه مانند اقتدارگرایی و رقابتجویی فاصله بگیرند.»